NIEUWS

07-sep-2006 - Schaakles voor jong en oud

Schaakvereniging Het Houten Paard start ieder seizoen met schaaklessen aan zowel jeugd, vanaf 7 jaar, alsmede aan senioren.
In een gezellige sfeer, waarbij het plezier hebben, centraal staat, zullen ervaren trainers een gevarieerd pakket aan schaakoefeningen aanbieden, voor mensen die nog nooit hebben geschaakt, maar ook voor beginnende schakers, die beter willen leren schaken.

Iedere vrijdag vanaf 18:30 uur tot 19:30 uur, wordt er in de Infirmerie, Rozemarijnstaat 42 te Brielle, lesgegeven. De startdatum is de eerste vrijdag in september.

Op de 1e avond wordt er bekeken welk lesmateriaal het beste past bij de cursisten en zal er worden bekeken welke boeken er het beste bij de cursist passen. Dit boek (voor ieder niveau kan dit verschillend zijn) zal moeten worden aangeschaft.

De kosten van de schaaklessen bedragen € 42,00 per jaar. Bij een eventueel lidmaatschap bedragen de kosten inclusief de schaaklessen voor senioren totaal € 84,00 per jaar, dan mogen ze het geleerde gelijk in de praktijk testen als om 20:00 uur de clubavond van Het Houten Paard begint.

Op deze clubavonden wordt er een huishoudelijke competitie gespeeld in 1 grote groep met daarin 2 subgroepen (volgens het Keizer-systeem). Onze clubavonden worden door gezelligheid, sportiviteit en sportieve strijd gekenmerkt. Kom dus eens langs bij onze vereniging en laat U verrassen door schaakvereniging Het Houten Paard.