HELENA-SCHAKEN NIEUWJAARS TOERNOOI te BRIELLE

Een nieuwe sponsor voor ons inmiddels overbekende toernooi. Helena-schaken.nl is een internet schaaksite die binnen de Nederlandse schaakwereld een bekendheid mag worden genoemd. Een gezellig potje schaken vanuit je eigen luie stoel met een tegenstander, die je al dan niet kent, maar die je zelfs beter kan leren kennen in de chatroom. Deze wordt elk uur van de dag bezocht door een groot aantal schakers, die op deze manier kennis met elkaar maken.

Op zaterdag 12 januari 2013 organiseren wij weer een nieuwjaarstoernooi.
Voor jong en oud organiseert schaakvereniging Het Houten Paard weer een leuke wedstrijd, waarbij de gezelligheid centraal staat. Ook dit jaar zullen er een groot aantal deelnemers meedoen die op de Helena schaaksite elkaar al lange tijd eens hopen te ontmoeten.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

10:30 uur aanvang schaakwedstrijd
   Maximaal 60 deelnemers spelen volgens het zwitsers systeem om de titel nieuwjaars kampioen 2013.
   Bedenktijd 15 minuten per persoon.
   Prijsuitreiking ca. 17:00 uur.
   Prijzen in de vorm van boekenbonnen beschikbaar gesteld door onze sponsor.

Locatie: de Infirmerie Rozemarijnstraat 42 Brielle
Inschrijfgeld € 5,00

Na het toernooi is er de gelegenheid om deel te nemen aan ons diner, dat we aansluitend aan het toernooi in onze speelzaal willen houden. We organiseren een chinees lopend buffet, waarvan de kosten € 20,00 bedragen.

Om goed in te kunnen schatten, wie er naar ons toernooi komen en wie er gebruik gaan maken van de lunch en/of ons etentje, verzoeken wij U om van tevoren per mail of anderszins ons te melden waar U precies allemaal aan gaat deelnemen.

Voor meer informatie: Dick Kegge tel. 0181-416670
Aanmelden per e-mail:d.kegge@zonnet.nl