Vincent Geerlings wint het Nieuwjaars Toernooi - Dick Kegge Memorial 2016


Foto's van het Nieuwjaars Toernooi - Dick Kegge Memorial 2016

Zaterdag 9 januari is in "De Infirmerie" het Nieuwjaars Toernooi - Dick Kegge Memorial 2016 gehouden.

Anders dan voorgaande jaren wordt het Nieuwjaars Toernooi geopend door voorzitter Marco Beije. Eerst wordt voor Dick Kegge een minuut stilte gehouden. Het toernooi is ondanks het verlies van deze HHP-organisator toch doorgegaan en zal vanaf nu het "Nieuwjaars Toernooi - Dick Kegge Memorial" gaan heten. De opkomst is slechts 1 lager dan het aantal aanmeldingen en het aantal is hierdoor helaas oneven.
Na een korte inleiding van wedstrijdleider gaan om 10:35 uur de klokken aan voor de eerste van de 8 ronden.
Na drie ronden is er een lunch met een broodje kroket, ei, ham, kaas en worst en de soep. Er wordt nu nog over nagepraat. Net als voorgaande jaren uitstekend verzorgd door de familie Beije (er waren in de ochtend zelfs verse oliebollen bij de koffie). Na een vol middagprogramma van nog eens 3 ronden, een korte pauze en de laatste 2 ronden, heeft het toernooi 1 speler, die alles heeft gewonnen. Dat heeft als bijkomend voordeel dat je dan de winnaar bent en de grootste beker en een doosje bonbons mee naar huis krijgt.

Voordat de prijzen worden uitgereikt door Sander Dröge, worden onze 2 geweldige bardames Rita en Anneke en ook mevrouw Beije in het zonnetje gezet met een doosje bonbons.

De uiteindelijke winnaars waren:

1 Vincent Geerlings (S.G. Rijswijk)
2 Dirk Brijs (Maassluis)
3 Coen Schuurbiers (De Penning)


Na het toernooi hebben we heerlijk gegeten (en gedronken) met zijn negenen bij de Chinees Lotus (buffet is een aanrader) waar de reservering van HHP voor volgend jaar al in de boeken staat.
Ruud Bosch

SwissMaster Tabellen van het Nieuwjaars Toernooi - Dick Kegge Memorial 2016