Foto's Kampioenschap der Kampioenen 2003

Ga met de muis over de foto, de bijbehorende tekst verschijnt dan!
Je zet de stukken op en er wordt gelijk geschaakt (Deelnemers van het Kampioenschap der Kampioenen in 2013 ??) Dit is de locatie op het terras van onze sponsor 'De Hoofdwacht' Ongeslagen Kampioen der Kampioenen: Fabian van Buuren
Jos Kruidenier (op de rug gezien) - Arie Langendoen. Wedstrijdleider Hermjan Barneveld kijkt toe. Vincent de Jong (L) - Vincent Geerlings (R), daarachter Joop Knipscheer (L) - Fabian van Buuren (R) en als laatsten Jan Seeleman (L)- Jan van Dam (R) (de wedstrijdleider deelt in op voornaam).
Jos Kruidenier - Arie Langendoen. Ook qua tijd ziet het er voor Jos goed uit. Vincent Geerlings (R) - Vincent de Jong (L)
Vincent de Jong (R) - Leo Kotchief (L). Met 2 pionnen meer wint Leo dit eindspel. Schaken op een terras is leuk.
Een vol terras dankzij het schaken Organisator Dick Kegge bedankt wedstrijdleider Hermjan Barneveld (fotograaf is bijna op tijd).
Dick feliciteert Kampioen der Kampioenen van 2003: Fabian van Buuren. Kampioen der Kampioenen van vorig jaar: Vincent de Jong. Hij gaat op zoek naar een club op het eiland om ook in 2004 een kans te maken om weer mee te kunnen doen.