Foto's Massakamp tegen De Penning 2007

Gelijkspel in Massakamp tegen De Penning

Donderdag 20 september was het weer feest bij Het Houten Paard te Brielle. Voor de 6e keer was er een gevecht tussen de bevriende schaakverenigingen uit Brielle en Rozenburg.
Dit treffen tussen de schaakgrootheden vindt 2 keer per jaar plaats. De spelers van beide teams kennen elkaar intussen door en door, derhalve wordt er nooit met groot verschil gewonnen of verloren. Toch was De Penning tot nu toe de club, die de wedstrijden had gewonnen. Het Houten Paard was dit beu en hoopte dit deze keer voor eens en voor altijd recht te zetten.
Aangezien er een groot aantal leden van Rozenburg op vakantie was of andere verplichtingen had, moesten er een aantal HHP-ers bij de concurrent meespelen.

Op de foto´s op onze site is te zien dat er zeer serieus werd gespeeld. Maar vergis U niet: sportiviteit, humor en gezelligheid stonden centraal deze en eigenlijk alle avonden. De avond werd als altijd opgevrolijkt met een groot aantal hapjes en drankjes.

En de uitslag, ach eigenlijk niet belangrijk, we hebben niet verloren maar gelijk gespeeld. Het is 11˝ - 11˝ geworden. Dus duidelijk een verbetering voor onze club.

Dick Kegge