Open Dag HHP 2014

Schaakvereniging Het Houten Paard houdt dit jaar op vrijdag 14 februari een open dag.
We hebben tijdens deze avond een aanbieding waar niemand om heen kan. Iedereen die deze avond eens kennis met ons wil komen maken, die bieden wij 2 maanden gratis lidmaatschap ter kennismaking met onze vereniging.

Voor de jeugd en de beginnende schaker, iedere vrijdag van 18:30 uur tot 19:30 uur.
In een gezellige sfeer, waarbij het plezier hebben, centraal staat, zullen ervaren trainers een gevarieerd pakket aan schaakoefeningen aanbieden, voor mensen en kinderen vanaf 7 jaar, die nog nooit hebben geschaakt, maar ook voor beginnende schakers, die beter willen leren schaken. Wij geven les op basis van de "Stappenmethode". Natuurlijk wordt het geleerde gelijk in de praktijk getest. We hebben elke avond voor de trainingsgroep een interne competitie. Dit kan zijn, een gewoon spelletje schaken, snelschaken of doorgeefschaken. Aan het einde van het schaakjaar wordt er een examen afgenomen, die bij goed resultaat een schaakdiploma oplevert. De kosten van de schaaklessen, na de gratis 2 maanden, bedragen € 36,00 per jaar.

Voor de senioren iedere vrijdag vanaf 20:00 uur tot, tot de partij beslist is.
Ook senioren kunnen 2 maanden gratis kennis komen maken met onze schaakvereniging. Het idee dat je een grootheid op het schaakgebied moet zijn om bij een schaakvereniging te gaan schaken is bij onze club absoluut niet van toepassing. We bieden voor elk niveau een tegenstander en voor de kosten hoeft U het niet te laten, die bedragen slechts € 72,00 per jaar.

Onze clubavonden worden door gezelligheid, sportiviteit en strijd, gekenmerkt. Kom dus eens langs bij onze vereniging en laat U verrassen door schaakvereniging.

Onze schaaklocatie is: De Infirmerie Rozemarijnstraat 42 te Brielle.
Voor informatie:
Dick Kegge
Tel. 0181 416670